Om inredningshuset

Med känsla för offentliga miljöer

Ergonomiska kontorsmiljöer. En härlig lounge. Ett lugnt väntrum. En välkomnande reception. En trivsam matsal. Ett modernt konferensrum eller ett väl fungerande hemmakontor. Oavsett vad du behöver hjälper vi dig hela vägen från idé till verklighet. På Inredningshuset har vi lång erfarenhet av att skapa rätt känsla för attraktiva och funktionella arbetsmiljöer.

Idag har vi showrooms i Sundsvall och Östersund, samt inom kort även i Örnsköldsvik. Kom förbi, ta en kaffe och bli inspirerad. Hos oss kan du bland annat titta på och provsitta kontors- och konferensmöbler, känna på gardintyger och träffa våra kunniga medarbetare.

Våra medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap gällande möbler, ergonomi, funktion, belysning och textilier – det gör oss till en trygg och långsiktigt stabil samarbetspartner. Från våra tre orter har vi möjlighet att erbjuda våra tjänster till ett stort geografiskt område i både Västernorrland och Jämtlands län. 

Inredningshuset är bland annat återförsäljare för Kinnarps AB, med Sveriges största sortiment av kontorsmöbler. Vi har även möbler och övrigt från de flesta välkända varumärken inom inredning för din arbetsmiljö.

Gardinmästarna – vår syateljé – är unik i Mellannorrland. Här finns inga standarder, allt sys efter beställning. Som kund kan du komma hit, följa processen och vara säker på att få hög kvalitet.